От снощи изглежда избухна нова афера. Белоруска, а не Каназска. Но само изглежда. Някакви анонимни руски или беларуски гласове коментират могат ли да пробият Тоти и Рома с милион и половина евро в полза на нашия ЦСКА. Само припомняме, че италианците биха в този мач с 2:0.

По същата логика бихме могли да изтипосаме на аудио нашенските „нелегални букмейкъри“ Гошо и Пешо, да речем, които проучват почвата как да уредят мача БАТЕ Борисов – АЕК Атина. А Гошо и Пешо могат да бъдат изкарани, според желанията ни, бивши български футболисти. Няма да е трудно. Посочих този мач абсолютно напосоки. Просто се сетих, че наскоро двата отбора играха в Лига Европа.

Така че между Казанската и евентуално зараждащата се Белоруска афера има сериозна разлика, поне на този етап. В първия случай Тодор Батков директно обвини в съучастие собствениците на ЦСКА, докато в този говорят анонимните Даша и Серьожа. Ако излезе някой реално с името си, да разкрие подробности около „аферата“ и ако му стиска, тогава ще бъде съвсем различно.

А дотогава кавичките около думата афера са задължителни.