Треньорът на Рома Пауло Фонсека говори на днешната пресконференция преди двубоя с ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа. Португалският специалист заяви, че Крис Смолинг и Борха Майорал ще са готови за двубоя и ще стартират от първата минута срещу „червените“.

„Ще бъде важно да имаме правилното отношение. ЦСКА спечели в Базел. Те са силен отбор. Имат физическа мощ и силни играчи, които могат да играят един на един“, заяви Фонсека.

„Имат много положителни качества, трябва да сме съсредоточени и да имаме правилната нагласа, за да не им позволим да разгърнат потенциала си“, добави още той.

„Крис Смолинг ще започне като титуляр. Както знаете, той е много важен за нас, но няма пряка връзка с представянето на отбора в защита от началото на сезона. Тези три момчета – Джанлука Манчини, Мараш Кумбула и Роджър Ибанес почти винаги са заедно на терена и са се справили добре до момента. Смолинг е страхотен и важен защитник, но и тримата се справиха отлично до момента“, каз португалецът.

„Борха е футболист, който винаги ще играе като нападател. Той е млад и трябва да се адаптира, защото до момента е играл в различна страна. Работи много срещу Йънг Бойс. Беше труден мач на изкуствен терен с много тежко първо полувреме. Трябва да разберем, че той е млад и му е нужна адаптация, но имам вяра в него“, заяви Фонсека.