Бившият нападател на Италия - Антонио Касано, сподели спомените си от престоя в Рома, заедно с Франческо Тоти. Двамата бяха приятели, когато Касано се присъедини към Рома през 2001 г. Това е отразено във филма за живота и кариерата на Тоти, който е заснет от Sky Italia. Касано разкритикува продукцията.

"Изобщо не ми хареса, защото истината е само пет процента, а всичко останало е измислено. Там ме показаха като агресивен човек, от когото семейство Тоти уж не може да се отърве. Вижте, признавам, че понякога мога да се държа като луд извън къщата, но в къщата на Франческо винаги съм се държал добре. Никога не съм затръшвал врати! Да не говорим дори за актьора, който ме играе. Може да не съм красив, но той е още по-лош! Актьорът, играещ ролята на Франческо, прилича повече на Матия Перина."

"Първите пет или шест месеца след преместването ми в Рома, Тоти нямаше връзка, така че бяхме заедно от сутринта до вечерта. Понякога бяхме по купони по цяла нощ, а на сутринта отивахме на тренировка директно от тях. После той си хвана приятелка и аз правех всякакви глупости сам. Бях само на 20 години. Сега, ако имам късмет, съм в леглото преди полунощ", каза Касано.