Тимът на Рома надви с 1:0 като гост Торино в първи мач за двата отбора през новия сезон в Серия „А”. Един Джеко бе героят за римляните, след като бе точен в 89-ата минута и по този начин Рома прибра точките в италианската столица. Срещата бе изпълнена с много положения, четири греди, както и непрестанни скоростни атаки от двата отбора, задоволявайки всички нужди на зрителите на срещата.

Срещата стартира вихрено, като Рома бе по-дейният отбор. В 18-ата минута Джеко пусна вляво към Александър Коларов, който от трудна позиция стреля и нацели дясната греда на Салваторе Сиригу. Две по-късно точно Джеко нацели гредата на торинци, само че лявата.

Половин час след старта на мача Стефан Ел Шарауи напредна мощно през центъра и отправи изстрел от дистанция, но Сиригу улови.

В 39-ата минута дойде ред на „биковете” да нацелят гредата, след като Томас Ринкон отправи силен удар от границата на наказателното поле, но топката се отклони в напречната греда на Робин Олсен.

Втората част стартира вихрено за Торо, който отбеляза гол в 48-ата минута чрез Яго Фалке, но попадението бе отменено след намесата на VAR, която потвърди, че Фалке е бил в засада.

В 70-тата минута Джеко нанесе удар с глава, но Сиригу боксира топката. Именно босненският нападател на Рома бе намерен след пряк свободен удар и стреля пак с глава, но топката се отби в десния страничен стълб на Сиригу. Секунди по-късно Белоти показа впечатляващата си скорост и напредна мощно в наказателното поле на Рома, но ударът му бе париран от Олсен.

В 89-ата минута дойде мигът на Един Джеко, който отбеляза фамозен гол за „джалоросите”. Новото попълнение на Рома Джъстин Клуиверт достави центриране на делчната греда и босненският нападател нанесе удар от воле с изтегляне, който направи безпомощен Робин Олсен.