Главният кординатор на треньорската школа в Коверчано Франко Ферари обяви, че Лацио не трябва да се погребва преди мача с Левски, а Рома играе на приливи и отливи.

„Футболът е лесен за игра. Достатъчно е да имаме четири камъка и една топка. Чиро Ферара току що завърши треньорската школа, а Леонардо сега започва да кара курсовете”, коментира шефът на школата в Коверчано.

„Всички треньори трябва да имат лиценз Про, за да водят отбори в Серия А. В нашия правилник, който се е записал в курса вече може да бъде треньор, но ако не издържи изпита няма право да бъде повече треньор. Ние правим една много сериозна селекция, защото кандидатите са много повече, а бройките са много по-малко”, добави Ферари.

„Лацио започна много добре сезона, след като спечели суперкупата срещу големия Интер, но в последните два три мача спадна качеството на игра”, сподели главният кординатор на треньорската школа в Коверчано.

„Рома е отбор с големи очаквания, който започна зле сезона. Бе направена треньорска смяна и все още има проблем с клуба и отборът върви на приливи и отливи”, заяви шефът на школата в Коверчано.

„Италианските отбори не са постоянни в играта си и не се знае как ще влязат в един мач. България може да направи много изненади. Не погребвайте Лацио, защото отборът има много разширен състав”, каза още Франко Ферари.