Рома допусна нова много голяма издънка от началото на сезона, завършвайки 2:2 при домакинството на Киево от четвъртия кръг на Серия А. „Джалоросите“ изпуснаха аванс от два гола и тотално разочароваха своите привърженици на „Олимпико“. Воденият от Еузебио Ди Франческо отбор предстои да гостува през седмицата на Реал Мадрид в мач от Шампионската лига.

Двубоят започна страхотно за Рома, който поведе още в 10-та минута. Алесандро Флоренци намери със страхотен извеждащ пас Стефан Ел Шаарауи, който отблизо не пропусна с едно докосване да вкара топката във вратата на Сорентино.

Рома успя да удвои своята преднина в 30-та минута. Ченгиз Юндер намери с много добър пас Един Джеко в наказателното поле на Киево. Босненският футболист овладя топката и между двама играчи на Киево успя да подаде към Брайън Кристанте, който остана сам очи в очи срещу Сорентино и отблизо не пропусна да вкара.

Джоел Оби отправи удар от разстояние в 36-та минута, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Робин Олсен.

Мариуш Степински отправи опасен удар с глава в 42-та минута, но не успя да намери очертанията на вратата на Олсен.

Стефано Сорентино направи страхотно спасяване в 44-та минута, когато отрази удара с глава на Ел Шаарауи.

Киево успя да намали изоставането си в резултата в 52-та минута, когато Ригони комбинира с Валтер Бирса, който с много хубав далечен удар вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Олсен.

Сорентино направи ново спасяване в 82-та минута, когато отрази удара на Един Джеко.

Киево успя да изравни резултата в 83-та минута. Лерис направи отличен пробив отляво, след което центрира в наказателното поле на Рома, където Жезус не успя да изчисти топката, а Александър Коларов за малко не си вкара автогол, но Робин Олсен успя да спаси. Избитата топка от шведския вратар попадна в Мариуш Степински, който отблизо вкара топката в мрежата на Рома.

Стефано Сорентино направи ново впечатляващо спасяване в 86-та минута, когато спаси удара на Ел Шаарауи.

Рома се опита в последните минути на двубоя да стигне до победен гол. В 90-та минута Един Джеко си отвори пространство и стреля с глава, но над напречната греда на вратата на Сорентино.

След това равенство Рома е на седмо място с едва 5 точки след изиграването на първите четири кръга в италианския шампионат. „Джалоросите“ вече изостават сериозно от Наполи и Ювентус. Киево е последен с -1 точка. „Летящите магаренца“ продължават да нямат победа от началото на сезона. От актива на отбора също така бяха отнети 3 точки заради финансови измами.