Ирене Тобосо е половинката на до бранителя на Милан Матео Мусакио. Тя е на 29 години и минава за една от любимите футболни съпруги в Италия. Испанката бързо набира популярност след трансфера на любимия ѝ от Виляреал при „росонерите“ през 2017 година.

Ирене впечатлява не само с външната си красота, но и с интелекта си. Тя дипломиран лекар, като е специализирала в анестезиологията и естетичната медицина. В свободното си време Тобосо се изявява и като модел.

Тя се радва на сериозна популярност, като има хиляди последователи в социалните мрежи. Там Ирене, която е популярна като „секси лекарката“ на Милан, често споделя кадри от ежедневието си, като в момента е особено динамично.

Ирене и Матео вече са родители на близнаци – Леон и Матео – като на хубавицата ѝ се налага умело да съвместява всички свои задължения около майчинството с професионалните си ангажименти.

Онова, което обаче няма как да мине не забелязано е добрата форма, в която се намира Ирене и то само броени месеци, след като даде живот на двамата мъници.