Новият мениджър на Рома Даниеле Де Роси, говори преди мача на "вълците" срещу Верона в Серия А. Емблематичния за столичани футболист бе категоричен, че никой не може да заличи любовта на феновете към Моу.

"Написах съобщение на Моуриньо и той ми писа, когато СПАЛ ме назначи за треньор. Никой никога не може да заличи любовта, която феновете имат към Моуриньо, но нищо не им пречи да ме обичат и мен и да продължат да подкрепят отбора на стадиона", сподели Де Роси.

"Ясно е, че клубът не ме избра заради резултатите в СПАЛ, а заради други неща. Това може да бъде огромна възможност за мен. Трябва да започна отначало и да разбера какво не работи правилно, но три-четири дни не са достатъчни, за да направя пълен анализ. Имам късмет, че съм фен на Рома така че вече съм гледал всички мачове и познавам отбора много добре", допълни той.

"Рома не играеше зле. Играха лошо в някои мачове, но в други бяха добри. Отборът имаше своите възходи и падения. Имам някои идеи, но не мога да ги споделя сега", каза още Де Роси.