Отборът на Рома вече подготвя зимната селекция, като римляните имат две основни цели. На първо място шефовете на клуба искат да задържат в състава си централния защитник Крис Смолинг, който е преотстъпен на "Олимпико".

Рома и Манчестър Юнайтед вече водят преговори за осъществяването на сделката, но все още двата тима не са стигнали до споразумение. Другата основна цел пред "вълците" е футболистът на руския Краснодар Вандерсон.

В последните дни се появиха много информации, според които съвсем скоро Рома ще се сдобие с нови собственици. От клуба дори излязоха с официално становище, като в него се казва, че в момента се водят преговори и докато сделката не стане факт официално, няма да се коментира повече нищо по тази тема.

Други информации пък изпращат настоящия собственик Джеймс Палота в Англия. Упорито продължава да се твърди, че американецът се е уморил от постоянните критики по негов адрес и е готов при раздяла с Рома да опита късмета си другаде, като възнамерява да закупи английски клуб и да търси ново предизвикателство. 

Автор: Делян Калинков