Полузащитникът на Рома Николо Дзаниоло призна, че възстановяването му от скъсаните връзки в коляното са повлия зле на самочувствието му. Въпреки това халфът на „джалоросите” призна, че се чувства все по-добре след всеки един изминал ден.

Дзаниоло скъса връзките си срещу Ювентус през януари, като се очакваше да е аут за Европейското първенство, което обаче бе преместено за 2021-а година.

Той ще може да се върне обратно в игра за Рома към края на сезона, ако кампанията бъде удължена, след като е спряна поради пандемията от COVID-19. „Чувствам се много добре след всеки изминал ден. В началото ми беше много трудно, но след първия месец започнах да се възстановявам. Докторите се свързват с мен онлайн по време на карантинния период. В интерес на истината правя същите неща, които правих и преди. Играя FIFA и Call of Duty, изгледах всички сериали, които исках от Netflix. Липсват ми тренировките и искам да се завърна и да прегърна всички мои съотборници”, каза Николо.

„С феновете на Рома съм много близък. Изпратиха ми съобщения след травмата и ме дариха с любов, за което искам да им благодаря”, каза още 20-годишният футболист.

„Със съотборниците си се чувам често, тъй като се шегуваме в WhatsApp. Най-активните там са Спинацола и Жеан Жезус. Имаме много сплотена група”, призна Николо Дзаниоло.