Кристиано Роналдо е бил ескортиран от охранители, за да избегне допир с екзалтирани фенове на Ювентус, които искали да се докоснат до своя любимец. Това се е случило след последната проверка на италианския шампион във Вилар Пероса, където Юве играе контрола с дублиращия тим, спечелена с 3:1.

Кристиано не взе участие в срещата, тъй като има напрежение в левия адуктор, но бе на мача, гледайки своя отбор. Мачът в малкото торинско предградие се провежда преди старта на всеки сезон в Италия, за да даде възможност на семействата там да видят техните герои. Традицията не се наруши и тази година, а феновете са изключително близко до футболистите на Ювентус. Все пак фенове нахлуха на терена след последния съдийски сигнал, което създаде известно напрежение.

30 снимки

34-годишният Роналдо изглеждаше, че не се чувства добре физически и бе обграден веднага от служители на реда, които възспираха феновете да си правят снимки с него. След това пък ексортът продължи по план и охранителите изведоха CR7 от стадиона безпроблемно, след като лично петкратният носител на Златната топка е помолил да му бъде помогнато.

Историята е сходна и от първите му години в Реал Мадрид, когато 20 минути след старта на първата му приятелска среща фенове нахлуха на терена, за да прегърнат Кристиано.