Един от любимците на феновете на Рома – Алесандро Флоренци е провел позитивни разговори с шефовете на клуба относно бъдещето си. Изглежда много вероятно 27-годишният италиански национал да поднови контракта си.

Флоренци, който без проблеми може да изпълнява всяка една роля по десния фланг, има контракт за още 12 месеца с римляните. Той играе на „Олимпико” от 2012 година, когато бе привлечен от Кротоне.

Има немалко клубове в Италия и от чужбина, които с удоволствие биха се възползвали от настоящата ситуация. Според Джанлука Ди Марцио обаче привържениците на „джалоросите” няма за какво да притесняват.

След проведения разговор с управата на Рома Флоренци изглежда повече от готов да се врече във вярност на „римските вълци”. От клуба са предложили на италианеца годишна заплата от 3 милиона евро плюс бонуси.

Ди Марцио е убеден, че предложението, което Интер е отправил до агентите на футболиста е значително по-добро. Проблемът за „нерадзурите” обаче се крие в предпочитанията на Флоренци. Той твърдо държи да остане в столицата и евентуално дори да сложи край на кариерата си като футболист на Рома.