В момента Франческо Тоти е спортен директор на Рома, но в момента се е насочил към ново поприще. Желанието му не е намирането на футболисти, които да бъдат знамената на един клуб, а към откриването на млади таланти. Още малко остава, за да се впусне в новото си поприще с откриването на собствена скаутска агения.

"Не искам да съм агент, а да намеря млади таланти, на които да се даде път", споделя той.

Един от тези футболисти е нападателят на Интер Себастияно Еспозито, който е роден през 2002 година. Той вече е провел разговор с Франческо Тоти и може да бъде първото име в агенцията му.

Няма да има друг Тоти в Рим, както е сигурно, че няма да има и футболист, който да носи близо 30 години "златисто-червената" фланелка. Това са думите на бившия капитан на "римските вълци", който смята, че вече няма да има играчи, които да са знамена на своите клубове и да прекарат цялата си кариера в един отбор.

"Ако бях представител на 25-годишният Тоти, може би нямаше да играя за Рома", откровен е легендата. "На такава възраст вече щаха да са го купили някои от големите клубове. Щях да се боря да остана, но едва ли щеше да се получи", откровен е Тоти пред футболната платформа DAZN.

Това са тежките думи на легендата, че във футбола няма вече да видим играч, който се олицетворява с един клуб.