Треньорът на Рома Пауло Фонсека не остана никак доволен от видяното в мача срещу Наполи. Неговият отбор бе тотално надигран и загуби с 0:4, като по този начин пропусна възможността да се настани на второто място в класирането.

Португалският специалист изтъкна, че футболистите му не са показали кураж и са допуснали прекалено много грешки.

"Всичко е пределено ясно - играхме безобразно, бяхме плахи и не направихме нищо, за да заслужим по-добър резултат. Преди този мач не бяхме най-добрият отбор в света и сега не сме най-лошият. Всяка среща е тест за нас, не само дербитата. Днес ни липсваха агресия и кураж. Това е нещо, което със сигурност трябва да променим", заяви Фонсека.

"С представянето си улеснихме Наполи. Странното е, че започнахме добре в първите минути, но след това трудно връзвахме три поредни паса. Наполи е много силен отбор, но нашите грешки в защита им помогнаха неимоверно. Лесно губехме топката, а съперникът натрупа самочувствие и всяка тяхна контра беше много опасна. Един Джеко не беше играл известно време преди гостуването на Клуж в Лига Европа и още не е в оптимална кондиция. ", призна треньорът на "вълците".

"Всеки, който обича футбола и е виждал как играе Марадона, е почувствал днешния ден като специален. Не мисля обаче, че това повлия на резултата. Веднъж след като мачът започна, се фокусирахме изцяло върху него", добави Фонсека.