Интер има желание да си върне Николо Дзаниоло от Рома, твърди "Тутоспорт". Младият талант бе използван от "нерадзурите" като разменна монета за привличането на Раджа Наинголан преди две години, но това се оказа доста лош ход от страна на спортно-техническия щаб.

21-годишния Дзаниоло разви качествата си на "Олимпико" и се превърна в една от най-ярките млади звезди в Серия "А", докато Нинджата се провали с екипа на Интер и в момента играе под наем в Каляри.

Сега на "Сан Сиро" обмислят възможността да върнат Дзаниоло в редиците си. Това обаче няма да е лесна задача, тъй като цената на футболиста се повиши доста сериозно в последните два сезона. Освен това към него ръце протягат и Ювентус и Реал Мадрид.

От Юве дори вече на няколко пъти опитаха да вземат младия талант. Миналото лято те предложиха на Рома размяна Дзаниоло за Гонсало Игуаин, а през зимата бе предложен друг бартер за Федерико Бернардески, като тогава сделката почти бе договорена, но Дзаниоло получи тежка контузия, която сложи край на преговорите.

Атакуващият халф вече е възстановен и дори се появи на терена като смяна в мачовете с Наполи, Парма и Бреша, като в последната среща дори успя да се разпише. Смята се, че цената му в момента е от порядъка на 50-60 милиона евро. От Рома може да бъдат принудени да се разделят с него заради лошата финансова ситуация в клуба.