Тази вечер от 19.55 часа, Рома гостува на Гент в среща реванш от 1/16финалите на турнира Лига Европа. „Вълците“ пристигат в Белгия, след минимална победа с  1:0  В първия мач.

Крилото на Рома Джъстин Клуйверт е оптимист за предстоящия двубой, и коментира случващото се  при „джалоросите“. Ето какво добави още нидерландецът.

„Доволен съм, че играя за Рома, и се чувствам щастлив тук. Всеки ден тренирам, и се опитвам да ставам по-добър. Уча се от много по-опитни футболисти, и това определено ми помага, готов  съм да дам най-доброто за отбора", започна крилото.

"Харесва ми стилът, който налага нашият мениджър Паоло Фонсека, в Аякс бях свикнал на съвсем различен начин на игра, но сега се адаптирам към новото, и се трудя упорито. Записахме много лоша поредица от слаби резултати, и се надявам, че всичко вече е останало зад нас. Трябва да играем мач за мач, и да бъдем пределно концентрирани във всеки един двубой. Срещу Гент ще направим всичко възможно да се представим добре, и да зарадваме феновете“, завърши Клуйверт.

Автор: Делян Калинков