Звездата Кристиано Роналдо няма да участва в контрола на своя Ювентус седмица и половина преди старта на шампионата в Италия. Причината е, че петкратният носител на Златната топка има травма в бедрото, която го възпрепятства да участва.

Информацията дойде именно от Twitter акаунта на италианския шампион и се очаква CR7 да почива в следващите няколко дни. Той ще се готви през това време по индивидуална програма. Срещата ще бъде срещу Вилар Пероса тази вечер, а хиляди фенове ще останат разочаровани, тъй като желаещите да гледат Кристиано са били хиляди.

„Бианконерите” стартират своя сезон в Италия срещу Парма на 24-и август. Очакванията са звездата на Юве да бъде напълно готов за схватката с „дуковете”. 34-годишният футболист отсъства в контролата срещу най-добрите корейски футболисти на азиатското турне, като и тогава Роналдо имаше мускулен проблем.

Иначе контролата с Вилар Пероса се провежда преди старта на всеки сезон за „старата госпожа”.

Джанлуиджи Буфон и Гонсало Игуаин се завръщат в отбора след година, прекарана в чужбина. Пауло Дибала пък се очаква да запише първи минути през лятото след изминалата Копа Америка, както и серия спекулации за негов рансфер.

Очаква се и новите играчи – Адриен Рабио, Мерих Демирал, Аарън Рамзи и Матайс де Лихт, да играят в срещата.