Популярният наставник Жозе Моуриньо призна, че не е получил нито една оферта от някой клуб, въпреки че беше освободен от треньорския пост на Рома още през януари.

Специалния изгледа на живо Гран При на Португалия в MototGP, като беше попитан от репортери за предложения от клубове или някакви новини за бъдещето си. “Нула, нула. Нямам клуб и съм свободен, но искам да работя в Европа още от лятото. Работи ми се”, отговори Моуриньо. Португалецът също така не изключи възможността да поеме някой отбор от своя родина. “Никога не казвай никога, особено във футбола. Моят живот е футболът, като мога да тренирам навсякъде и нямам проблеми с това”, добави треньорът, който на местно ниво е водил Порто, Бенфика и Униао Лейрия.

Организаторите на MotoGP осигуриха поне временна работа за Моуриньо, тъй като точно той имаше честта да развее финалния флаг на днешното състезание, докато победителят Хорхе Мартин празнуваше в стил "Кристиано Роналдо", който е сред най-изявените възпитаници в кариерата на Специалния.