Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо бе бесен след загубата от Кремонезе в мач от Серия А. „Римските вълци” отстъпиха с 1:2, а това бе първа победа за домакините от началото на сезона.

По време  на срещата Моуриньо бе изгонен от главния рефер. След края на мача обаче, португалецът сподели, че ще се поинтересува дали може да съди четвъртия съдия на мача Марко Сера заради отправените към него реплики.

„Аз съм емоционален, но не съм луд. За да реагирам по този начин, значи първо се е случило нещо. Трябва да видя дали мога да  заведа дело. Главният съдия ми даде червен картон, защото за съжаление четвъртият рефер няма капацитета да разбере какво ми каза. Бих искал да знам дали има аудио записи. Изобщо не искам да обръщам внимание, че Сера е от Торино, а в неделя играем срещу Ювентус”, сподели Моуриньо.

„За първи път в кариерата ми четвъртият рефер говори с мен по този невероятен начин. Беше несправедливо. След края на мача отидох да говоря с тях. Пичини, който бе четвърти рефер в последния мач, когато бях изгонен, ми каза да се извиня на Сера. Казах на Сера, че трябва да покаже куражи и да обясни какво се е случило, но се оказа, че има проблеми с паметта”, каза още Моуриньо в типичния си стил.