Сигурното ново попълнение на Интер Раджа Наинголан призна, че решението да бъде трансфериран на „Сан Сиро“ е било изцяло от страна на Рома. 
Белгийският халф носи екипа на „вълците“ през последните четири сезона, в които се превърна в един от лидерите на тима. 

Въпреки това от клубното ръководство на столичани решиха да се разделят с него, като в замяна ще получат 24 милиона евро плюс двама футболисти – младия талант на „нерадзурите“ Николо Дзаниоло и десния краен бранител Давиде Сантон.

Пред Гадзета дело Спорт Наинголан официално потвърди трансфера си, като не пропусна да изрази благодарността си към феновете на „джалоросите“. 
"Винаги ще нося тези цветове и тази емблема в сърцето си. Напускам Рома, давайки всичко за клуба през тези невероятни сезони. Искам да благодаря на всички фенове, които винаги са ме подкрепяли и са показвали огромната си обич към мен. Това е нещо, което никога няма да забравя. Аз обаче не получих право на избор дали искам да напусна – това бе решение на клуба и аз ще го уважа", коментира белгиецът.

В Интер той отново ще се събере с Лучано Спалети, с когото работиха много успешно по времето, когато специалистът бе начело на Рома. От Интер показаха, че ме искат много, повече от всеки друг, за което им благодаря. Спалети? Отново ще работя с невероятен треньор и нямам търпение да започнем“. /БГНЕС