Треньорът на Рома Пауло Фонсека разкри, че Крис Смолинг има големи шансове да се завърне за домакинството на ЦСКА в Лига Европа. Португалецът говори преди утрешния двубой с Милан и заяви, че се изправя срещу „росонерите“, а не срещу Златан Ибрахимович.

„Крис е добре, но няма да е готов за игра срещу Милан. Мисля, че може да се върне за двубоя ни в Лига Европа срещу ЦСКА“, заяви Фонсека.

„Ибрахимович определено е страхотен професионалист, иначе не би могъл да играе до 39 години на високо ниво. Но това не е мач срещу Златан, а срещу Милан. Не подготвям отбора си да играе само срещу един играч. Работихме, мислейки за целия тим на „росонерите“. Ибрахимович и Джеко са много важни футболисти. Не искам обаче да правя сравнения между тях, тъй като не работя всеки ден със Златан. Милан е във форма, треньорът им върши страхотна работа, но ние също се чувстваме добре. Мотивирани сме и отборът ни е уверен. Това ще бъде много интересен двубой, в който и двата тима ще искат да спечелят. Искаме да докажем, че сме страхотен отбор“, каза португалецът.