Рома победи Торино с 3:2 в мач от 26-ия кръг на Серия А. В герой за "вълците" се превърна Пауло Дибала, който реализира хеттрик. За "биковете" точен беше Дуван Сапата в края на първата част, а в 89-ата минута Дийн Хуйсен си вкара автогол. 

С успеха римският клуб остава близо до Топ 4. Отборът на Даниеле Де Роси е шести с 44 точки, като изостава на четири от четвъртия Болоня. Торино е 10-и с 36 точки. 

Рома можеше да поведе още в 10-ата минута, но удар на Расмус Кристенсен срещна гредата. След половин час игра с пропуск се отличи Самуеле Ричи. 

В 42-ата минута "вълците" получиха дузпа, която Пауло Дибала реализира за 1:0. Две минути по-късно Дуван Сапата засече подаване на Раул Беланова и вкара за 1:1. 

В продължението на първата част "биковете" имаха възможност дори да поведат, но опасен удар на Никола Влашич премина опасно покрай целта. 

Малко след подновяването на играта и Валентино Лазаро не успя да се разпише. За Рома с пропуск се отличи Джанлука Манчини. 

"Вълците" стигнаха до втори гол в 58-ата минута. Тогава Браян Кристанте намери Дибала, който с прецизен удар вкара за 2:1. В 69-ата минута Дибала реализира своя хеттрик. Аржентинецът получи от Ромелу Лукаку и с шут в десния ъгъл вкара за 3:1. 

Крайният резултат беше оформен в 89-ата минута. Тогава Дийн Хуйсен си вкара автогол за 3:2.