От Рома продължават да опитват да намерят точните хора  за новата кампания в серия А. Доста тежък сезон чака „вълците“, защото този път очакванията към тях ще бъдат доста по-големи, и изглежда, че завършване в топ 4 е задължителна цел пред Жозе Моуриньо.

Отборът със сигурност ще гони и силно представяне в Лига Европа и ще опита да достигне максимално далеч  в надпреварата. „Римляните“ желаят сериозно да заздравят халфовата линия и след привличането на Неманя Матич, от клуба се насочват към друг сръбски национал.

Става въпрос за халфа на Торино Саша Лукич, който е твърд титуляр в селекцията на „биковете“. През миналия сезон 25-годишният национал на Сърбия изигра 35 мача за „торо“, в които отбеляза 5 попадения и се отчете с 4 асистенции на сметката си.

За „джалоросите“ обаче няма да е никак лесно да се борят за подписа на Лукич, тъй като босът на Торино Урбано Кайро не желае да се разделя с един от основните си състезатели. Въпреки това обаче, от Рома са склонни да опитат и се очаква съвсем скоро да започнат преговори между двете страни.