След като два трансфера изглеждаха почти сигурни и всичко бе въпрос на часове, сега всичко е на път да пропадне в последния момент. 

Тимовете на Рома и Интер се бяха договорили за интересна размяна, която най-вероятно няма да се случи. Защитникът на „вълците“ Леонардо Спинацола трябваше да поеме в посока Интер, а на "Олимпико" трябваше да пристигне крилото Матео Политано. 

Сега нещата придобиват нов обрат, след като шефовете на „нерадзурите“ изобщо не са останали доволни от медицинските тестове на Спинацола. От Интер са помолили колегите си от Рома за допълнителни тестове, но „джалоросите“ са отхвърлили това предложение. 

Ако двата клуба не успеят да се разберат Спинацола ще остане на „Олимпико“, а Политано ще продължи да носи фланелката на Интер. 

Другият вариант е и двамата футболисти да бъдат привлечени под наем, но от Рома не са съгласни на подобен вариант. Те настояват да закупят Политано през този трансферен прозорец. Междувременно, отборът на Паоло Фонсека се готви за тежък мач. Тази вечер от 22:15 часа Рома гостува на Парма в осминафинална битка от купата на Италия. Победителят от предстоящия двубой ще се изправи срещу Ювентус в следващата фаза на турнира.

Автор: Дидо Калинков