Изключителна лоша вест дойде от Италия, след като стана ясно, че бившият полузащитник на Рома Жозеф Буас Перфекшън е починал от сърдечен удар на едва 21-годишна възраст. Смъртта е настъпила в неделя вечерта.

Въпреки че халфът никога не е играл за първия отбор на „джалоросите”, той беше привлечен от клуба, след като показа страхотни игри по време на тренировъчния процес за „вълците”.

Камерунският полузащитник бива почетен от всички свои клубове в кариерата си, като те са Рома, Виченца и Университатя Клуж. 

Историята на Жозеф e много драматична и някои издания в Италия я припомнят днес. Когато е едва 15-годишен, момчето от Камерун се озовава в Рим - сам на гара "Термини". 

Жозеф следва голямата си мечта - да стане футболист. Но тези, които уж са му гарантирали безопасно място във футболен отбор, мамят него и семейството му. И така Перфекшън се оказва самичък и без пари в столицата на Италия. Известно време спи на улицата, докато моли за помощ в няколко приемни центъра. 

Когато най-после започва да играе в Рим, демонстрира качествата си и впечатлява емисари на Рома, които бързо го привличат в академията на "вълците". Стига и до мъжкия отбор, където е под крилото на легендата Франческо Тоти.