Минути след драматичното равенство 3:3 с Милан треньорът на Рома Пауло Фонсека заяви, че вече мисли само за мача с ЦСКА от Лига Европа. Двубоят е този четвъртък на "Стадио Олимпико" в Рим от 22:00 ч. 
 
"Искам да сме по-добри от миналия сезон. Вече мислим за следващия мач с ЦСКА в Лига Европа. Вярвам, че отборът ни се развива. Уверени сме и имаме големи амбиции", заяви той след двубоя с "росонерите".
 
След това Фонсека защити съдията Пиеро Джакомели, който свири дербито с Милан. Реферът отсъди две доста спорни дузпи за двата тима, но специалистът бе снизходителен и заяви, че на всеки може да се случи да има лош ден.
 
"Не искам да кометирам съдията, на всеки се случва да има лош ден и да прави грешки. Той сбърка в ущърб и на двата тима. Хубавото е, че вкарахме три гола, лошото е, че също получихме три гола. Мачът бе равностоен. Получихме ранно попадение, но реагирахме добре и показахме кураж. Не се получи точно каквото исках, защото исках да победим. Но с оглед развитието на мача и фактът, че три пъти губехме в резултата, може да сме доволни", каза още наставникът на "вълците".