Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо счита, че неговият тим е непредвидим през този сезон, а същото мисли и за опонента на римляните в идния кръг в Италия – Наполи.

„Наполи направиха феноменален мач срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига и заслужаваха победата. Въпреки равенството, те показаха сериозна класа срещу французите. Ние също играхме добре срещу ЦСКА Москва и намерихме начин да поемем по нов път след загубата от СПАЛ. Очаквам същия интензитет в мача ни, както  и миналата година, когато ние победихме. За да си тръгнеш с позитивен резултат от Неапол, то ти трябва да играеш чудесно”, сподели Ди Франческо.

Наполи приема Рома на „Сан Паоло” в неделя, 27-и октомври, от 21,30 часа.

„Наполи се промени много при Карло Анчелоти, след като той замени Маурицио Сари. Карло донесе безценния си опит и те изглеждат феноменално през този сезон. Освен това виждам и много от почерка на Сари. Позицията на Инсинье се промени, а той сега дава по-голяма вариативност на нападението. Сега той е повече фалшива деветка и се намира в чудесна форма. Може да ни създаде много проблеми, но се надявам, че нашата защита ще се справи с тяхното нападение”, продължи Еузебио Ди Франческо.

„Даниеле Де Роси и Александър Коларов се възстановяват добре, но още не са в топ кондиция, но смятам, че Алесандро Флоренци ще е готов за мача”, каза още треньорът на Рома.