В Рома отново са на път да извършат рокада на вратарския пост.  Досегашният страж Паул Лопес най-вероятно ще бъде заменен от Антонио Миранте още в утрешното гостуване на „вълците“ на Фиорентина. Бившият вратар на Бетс  се превърна в твърд титуляр  за Паоло Фонсека напоследък, но специалистът предвижда да даде нов шанс на опитния Миранте.

Според информации на италианските медии, португалският наставник не е останал доволен от изявите на испанеца, в някои срещи и бившият състезател на Болоня ще получи възможност утре да стартира от първата минута в мача срещу „виолетовите“. През зимата сериозно се твърдеше, че Антонио Миранте ще си тръгне от Рим, но по всичко изглежда, че ветеранът отново може да се превърне в първи избор за Паоло Фонсека.

Също така, не е изключено през лятото Рома да закупи нов вратар, като тимът проявява сериозен интерес към голкипера на Удинезе Хуан Мусо. Все пак, определено това е шанс за Миранте да покаже, че на този етап може да се разчита на него, след снетото доверие от Паул Лопес.