След сладката победа с 2:1 над кръвния враг Лацио в лагера на Рома настроението очаквано се повиши дотолкова, че един от героите в мача – Раджа Наинголан да стана обект на интересни шеги. Неговият съотборник Диего Пероти откровено призова белгийския футболист да се подложи на научни тестове, за да се види дали всъщност е човешко същество.

Без Тоти, но с Пероти Рим отново е на "вълците"

Снощи тъкмо Наинголан и Пероти вкараха головете за „джалоросите”, а след мача всички в лагера им, начело с треньора Еузебио Ди Франческо, изразиха своето удивление от скоростното възстановяване на халфа от травмата в слабините. Заради нея той не взе участие в контролите на Белгия по време на международната пауза, но пък се оказа готов да изиграе ключова роля при победата над Лацио, която доближи тима на 5 точки от лидера Наполи.

„Наинголан наистина разтегна сухожилие в слабините преди 8 дни, така че видяхме неговата невероятна способност да върви напред въпреки болката”, коментира Ди Франческо. „Може и да го наричат Нинджата, но той е повече като супергерой!”

Пероти беше не по-малко впечатлен. „Не знам от какво е направено тялото на Раджа, но всеки път когато се контузи, той се връща на терена толкова бързо”, каза 29-годишният аржентинец. „Очевидно има нужда от някакви научни тестове, защото от моя гледна точка той просто не е човек!”