Неустоимата майка на халфа на Рома – Николо Дзаниоло, отговори по повече от любопитен начин на сексистките обиди, които бяха отправени към неин адрес от фенове на Парма през миналия уикенд. 41-годишната Франческа Коста сподели, че е „значително по-добре да се завижда, отколко да се съжаляваш”, след като феновете на „дуковете” я обиждаха по време на победата на Парма с 2:0 над римляните с 2:0.

Феновете на „пармалатите” „възпяха” зашеметителната майка на Дзаниоло, твърдейки, че тя е „лека жена”. Малко след края на срещата, Коста отговори в социалните медии на тифозите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...grazie Roma 💛❤️🐜

A post shared by francescacosta (@frac77) on

„На сексистките песни отговарям с усмивка – винаги. По-добре да завиждат, отколкото да се съжалявам. Обяснете им, че се смеем на тези песни”, написа Франческа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...🎱

A post shared by francescacosta (@frac77) on

„В този пост желая да благодаря на тифозите на Рома, които изпратиха хиляди съобщения в подкрепа на Николо, както и моята. Вашата подкрепа е неповторима”.

Шеметната майка на 20-годишния играч, който има 39 мача и седем гола за римляните през тази година, не спира да пътува с него за дуелите на Рома. Дзаниоло, с добрите си изяви, дори успя да пробие в отбора на Италия при Роберто Манчини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...🙃

A post shared by francescacosta (@frac77) on