Бранителят на Рома Костас Манолас коментира идването на Кристиано Роналдо в Серия "А". По-рано през лятото португалската звезда се присъедини към тима на Ювентус за около 117 милиона евро.

"Когато един от най-добрите играчи в света пристигне в Италия, винаги е добре. За нас Кристиано е допълнителен стимул, защото когато играеш срещу такива играчи, трябва да даваш най-доброто от себе си", сподели 27-годишният грък.

Дали искам да виждам още такива играчи, от ранга на Роналдо, в Серия "А"? Предпочитам футболисти от подобен калибър да са част от нашия отбор. Тогава бих бил много щастлив. Бих искал един Роналдо в Рома. Ювентус вече е още по-силен и отново е фаворит за Скудетото", добави Манолас пред "ESPN".

Костас Манолас отбеляза един от най-паметните голове в Шампионска лига през миналия сезон, след като успя да забие третия гол във вратата на Барселона при успеха с 3:0 на "Олимпико" в мача реванш от 1/4 финалите на турнира. Първият двубой бе завършил при резултат 4:1 в полза на "каталунците", но и това не бе достатъчно на Барса да продължи напред.