Белгийската звезда на Рома Раджа Наинголан разкри защо е решил да остане на "Олимпико". В края на юли сърцатият полузащитник подписа нов 4-годишен договор с „вълците“, въпреки че бе трансферна цел на редица европейски грандове. В интервю за Il Romanista, 29-годишният футболист призна, че е останал в тима, защото се чувства щастлив и неговото желание е да печели именно с екипа на „джалоросите“.

Наинголан готов да играе за Белгия, но поиска обяснение

„Моята цел? Искам да се представя по-добре от миналата година, това е ясно. Останах в Рома, защото искам да печеля, играейки за този тим, носейки тази фланелка. Ще бъде невероятна емоция да спечелим трофей и се надявам, че рано или късно това ще случи“.

Скаути на Юнайтед следят Наинголан

Халфът призна, че към него е имал сериозен интерес през лятото, но не е имал никакво намерение да напуска Рим. „Защо избрах да остана Рома? Имах много интересни оферти, но за мен е важно да водя правилен начин на живот, с хората, които обичам. Щастлив съм тук и нямах никаква причина да искам промяна. И не става въпрос само за това, че се чувствам добре в Рома, тук усещам и огромната подкрепа и любов. Няма нищо по-хубаво от това“, сподели още той. /БГНЕС