Старши-треньорът на Рома - Паоло Фонсека бе много щастлив от представянето на тима му. Снощи Рома спечели категорично гостуването си на Удинезе с 4-0, въпреки че "вълците" играха близо един час с човек по-малко, заради изгонването на Федерико Фацио.

След снощната изразителна победа "вълците" се завърнаха в топ 4, като отборът вече има 19 точки в актива си, и заема четвъртата позиция, само на 2 точки от третия - Аталанта. Ето и коментара на щастливия мениджър.

"Много съм доволен. Футболистите ми притежават невероятен характер. Дори, когато останахме с човек по-малко, ние продължихме да атакуваме. Останахме спокойни и задружни в този труден момент. Всички се представиха много добре. Пасторе вече е здрав. Той се забавлява на терена и е много важен играч за нас. Джанлука Манчини също е впечатляващ в халфовата линия. Заради многото контузени състезатели, бях принуден да го пусна да играе там, но той вече в няколко мача се справя страхотно. За мача с Наполи обаче ще бъдем без Фацио и ще трябва да помисля как да действам тогава, завърши щастливият селекционер на Рома.

 

Автор: Делян Калинков