В отбора на Ювентус има традиция. Според нея всеки „заек” или т.нар. новоподписал трябва да бъде приет в отбора след специална церемония.  

Всичко се случва на обяд на клуба. Играчите са строени около голяма маса, а новите изпълняват по една песен (по собствено желание). Играчите, които пеят, се качват на стол и не само трябва да бъдат убедителни, но и трябва да забавляват своите съотборници. Всичко това, разбира се, се документира подобаващо на видео.

Джанлуиджи Буфон, Гонсало Игуаин, Марайс де Лихт, Адриен Рабио и Мерих Демирал направиха истински концерт за останалите.

Вратарят на Старата госпожа изпя Volare на групата Gipsy Kings. Гонсало Игуаин зарадва отбора с парчето Despacito на пуерториканския изпълнител Луис Фонси. Матайс де Лихт се спря на Three Little Birds на Боб Марли, а Рабио изпя Champs Elysees на френския музикант Жо Дасен.

Джиджи Буфон и Игуаин се върнаха в отбора след едногодишно отсъствие – именитият вратар, който е и сърцето на отбора носи екипа на ПСЖ, а аржентинецът игра под наем в Милан и Челси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juventus got talent! 🎤 Who did it best? 🎶 #MeetTheWonder

Публикация, споделена от Juventus Football Club (@juventus) на