Тимовете на Волфсбергер и Рома не успяха да излъчат победител и завършиха наравно при резултат 1:1. Гостите откриха резултата в 27-ата минута чрез Леонардо Спинацола, Михаел Линдъл в 51-ата изравни паритета.

Първата по-опасна ситуация дойде в 22-ата минута и бе за домакините. Марсел Рицмайер стреля с глава от точката за дузпа, но Антонио Миранте внимава и отрази изстрела.

Пет минути по-късно Рома поведоха след куриозен гол. Леонардо Спинацола беше напокрит на втора греда след корнер, стреля с глава, топката се отклони от тялото на съперник, след което отново се удари в главата на Спинацола. Двама футболисти се разминаха с топката пред голлинията и тя попадна в мрежата за 1:0.

В 37-ата минута Волфсбергер пропусна страхотен шанс да изравни. Шон Вайсман получи хубаво подаване в наказателното поле, но не успя да уцели топката и тя попадна в ръцете на Миранте.

В 50-ата минута Николо Дзаниоло стреля от границата на наказателното поле, но топката попадна в ръцете на вратаря Александър Кофлер.

Само минута по-късно Волфсбергер изравниха. Михаел Линдъл отбеляза страхотно попадение, след като футболистите на Рома загубиха топката и стреля силно извън наказателното поле. Топката стана неспасяема и се спря в горния ляв ъгъл на вратата на Миранте – 1:1.

В 64-ата минута Хавиер Пасторе стреля от наказателното поле, но топката премина близо до лявата греда.

В 71-ата минута Джъстин Клуиверт отправи хубав изстрел от границата на наказателното поле, но топката излезе малко в аут.

Две минути по-късно Дзаниола пропусна страхотна възможност да изведе „римляните“ отново напред в резултата. Той направи страхотен пробив и излезе сам срещу вратаря, но прати топката встрани от лявата греда.

До края на срещата футболистите на Пауло Фонсека продължиха да търсят път към вратата на домакините, но до нов гол не се стигна и двата тима поделиха точките.

В класирането Рома остават първи с четири точки, докато Волфсбергер са втори също с четири и със същата голова разлика, но заради показателите в директните мачове, където „вълците“ имат гол на чужд терен. В следващия Рома приема на „Олимпико“ Борусия Мьонхенгладбах, а австрийците гостува тна Башакшехир в Истанбул.