Старши треньорът на Рома Даниеле Де Роси призова своите играчи да останат здраво стъпили на земята и да не изпадат в еуфория от последните добри резултати. Рома победи Брайтън с 4:0 в първи осминафинал в Лига Европа, но Де Роси призова за повишено внимание преди реванша в Англия.

Gulliver/GettyImages
48 снимки

"Мисля, че всеки отбор има възходи и падения. Много съм щастлив, че сме силни и печелим мачовете, които трябва да печелим. Имаме играчи, за които други треньори мечтаят. Не съм направил нищо специално, опитвам се да ги накарам да се раздават в тренировките, защото във футбола трябва да тичаш много. Отнасям се към тях като към човешки същества и те отговарят на терена. Щастлив съм, не минимизирам нищо. Виждам толкова много неща, които ми харесаха, но други трябва да бъдат подобрени. През второто полувреме трябваше да играем по-изнесени напред на терена", каза Де Роси пред Скай Спорт Италия.

"Подновяване на договора? Просто върша работата, която харесвам, на място, което харесвам. Сега играем срещу друг отбор с друг специален треньор. След седмица ще отидем там в Англия, но ако мислим, че сме спечелили, ще е проблем", добави треньорът на Рома. / БТА