Бившият капитан на Рома Алдаир продължава да следи отблизо представянето на „вълците“. За римския гранд предстои гостуване на ХИК Хелзинки в двубой от Лига Европа, а според бразилеца в Рома трябва да направят всичко възможно, за да продължат във втората по сила надпревара на стария континент.

„Вижте, ще го кажа направо, смятам, че ако Рома не продължи в Лига Европа напролет, това определено ще е срамно. Не бива да допускаме отново да играем в Лигата на конференциите, важно е да мерим силите си с по-качествени и силни отбори.  В Лига Европа определено има страхотни тимове, а за Рома като клуб е важно да  расте и да се развива. Да, факт е, че през миналия сезон спечелихме европейски трофей, това не бива да се забравя, но много добре знаем какво искат всички фенове, а то е завръщане в Шампионската лига, където заслужаваме да бъдем".

"За съжаление, ясно се вижда, че Дибала много липсва и това не може да не се отбележи. В неделя вечер бях на Олимпико за мача с Наполи и определено за нас бе трудно. Наполи започна страхотно сезона, докато ние си имаме нашите слабости. Моето мнение е, че най-важната цел, която трябва да се гони е влизане в Топ 4 и дано Моуриньо успее да върне клуба сред най-големите в Европа“, коментира бившият защитник.