Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори преди решаващия сблъсък на "вълците" с Лудогорец в Лига Европа. Двубоят е утре в Рим, а двата отбора ще се борят за победата и преминаване към следващата фаза на турнира. 

"УЕФА раздаде справедливост и беше правилно Николо Дзаниоло да може да ни помогне. Не знам дали ще играе, защото хематомът му беше голям, но така или иначе бих искал да го имам на разположение. Ако не спечелим срещу Лудогорец, отиваме в Лигата на конференциите, но не това искаме. Пред нас имаме само един резултат - победа. Мачът ще е труден, защото има напрежение и защото съперникът ни победи в първия мач", започна Моуриньо.

"Футболистите не искат отново да печелят Лигата на конференциите, трябва да отидем в плейофите на Лига Европа, където ще намерим за съперник някой отбор, изграден да спечели Шампионска лига. Харесвам отношението на моите нападатели, които не бележат толкова много голове. За мен обаче отношението е по-важно от всичко останало. Головете ще дойдат", сподели още той.

"Тами Ейбрахам и Стефан Ел Шаарауи ще играят утре. Имаме проблеми - липсват деветима, а в Разград загубихме с титулярите. Мислим само за Лудогорец. Ще разчитаме на пълния стадион и на желанието на играчите ми да продължим напред. Лудогорец е силен с бързината си по крилата и очаквам много интересен мач", завърши старши треньорът на Рома