Защитник на Лестър призова своите съотборници да достигнат до мача за трофея

Тази вечер Рома и Лестър се изправят в решителна среща реванш от полуфиналите на Лигата на конференциите. След равенството на английска земя, сега всичко ще се реши на „Стадио Олимпико“, а по трибуните се очакват 70000 души.

Спокойно можем да кажем, че мачът е еднакво важен и за двата отбора, а мотивацията в противниковите лагери е огромна. Часове преди двубоя, защитникът на Лестър Джони Еванс призова съотборниците си, да използват момента и просто да достигнат до финала.

Според ветерана, такива шансове се появяват веднъж в живота и трябва да дадеш всичко от себе си на терена.

„Вече съм много опитен и минах през страшно много неща във футбола. Научил съм, че подобни възможности се появяват само веднъж, и когато моментът настъпи, ти трябва да  не пропускаш шансовете си. Ще опитаме да отстраним Рома и да играем на финал. Това е голям мач, както за нас, така и за тях, а който загуби, със сигурност ще е в доста лошо настроение. Излизаме за истинска битка и личното ми желание е да се раздадем максимално. Лестър може да напише още една славна страница в историята си, а никой не знае кога отново ще имаме подобна възможност да  играем за класиране на финал в европейските турнири“, коментира бившият футболист на Манчестър Юнайтед.