Отборите на Рома (Италия) и Фейенорд (Нидерландия) получиха по 4 хиляди билета за финала в турнира Лига на конференциите. Двубоят ще се проведе на 25 май в Тирана (Албания). Комбинирано за финалистите са отделени по-малко от 8500 пропуска. Останалите бяха пуснати в свободна продажба. Капацитет на стадиона е малко над 20000 зрители, а билетите са на цени от 25 до 125 евро. 

От Фейенорд вече изразиха разочарованието си от ограничения брой билети, които клубът е получил и предупреди феновете си да не купуват пропуски от неофициални източници.

Европейската футболна централа (УЕФА) избра Тирана за домакин на финалния сблъсък в Лигата на конференциите през декември 2020-а, една година след откриването на стадион в албанската столица. От централата бяха обещали да има и безплатни билети за финалите в различните европейски клубни надпревари през сезона, като за Лигата на конференциите бройката е 6000 и клубовете сами решават как да ги разпределят. Останалите 3500 билета са насочени към организаторите на финала в Тирана, служебни лица, спонсори на УЕФА и притежателите на медийните права.

Административният директор на Албанската футболна федерация Кейди Томори заяви, че очаква 20000 нидерландски запалянковци, повече от които ще останат извън стадиона.

Рома игра предишните си два европейски финала през 1984-а и 1991-а на своя „Стадио Олимпико“ в Рим, който приема около 70000 души. Фейенорд също е бил домакин на един от финалите във футбола на Стария континент през 2002 година.