Спортният директор на Рома Рамон Родригес Вердехо – Мончи заяви, че е изненадан от спада в представянето на Реал Мадрид.

„На 100% сме мотивирани за предстоящия мач срещу Реал Мадрид. През миналата година постигнахме голям успех, но много неща се промениха оттогава. Сега сме много по-близо до това, което искаме отборът да представлява. Играчите започват да се опознават по-добре и сме оптимисти, че може да постигнем едно оптимално ниво“, коментира Мончи в интервю за радио „Marca“.

„Предстои ни мач, който ще бъде напълно различен в сравнение с този, който се игра на „Бернабеу“. Ние се опитваме да доминираме в домакинските си мачове. Такъв стил на игра изградихме през последната година и половина. Надявам се, че ще видя най-доброто, на което е способен Рома в мача срещу Реал Мадрид“, добави той.

„Реал Мадрид е фаворит във всяка една надпревара, а още повече в Шампионска лига.“

„Мисля, че мачът няма да бъде същият, както в Мадрид. Искам да видя амбициозен отбор в мача срещу Реал Мадрид. Сега Реал не е в най-добрата си форма, но този отбор не бива да бъде подценяван нито за миг. Те бързо могат да върнат нивото си на представяне“, продължи спортният директор на Рома.

„Изненадан съм от спада в представянето на Реал Мадрид. Това е отбор, който притежава много качествени футболисти“, каза още Мончи.