Агентът на Лоренцо Пелегрини довери, че неговият клиент е щастлив в Рома и отхвърли всички информации, че халфът преговаря с Манчестър Юнайтед.

В договора на Пелегрини с римляните фигурира клауза от 30 милиона евро, като по-рано през седмицата излязоха информации, че „червените дяволи” ще я „отключат” през идния зимен прозорец. Манчестър също така е готов да дублира заплатата на Пелегрини, която е един милион евро на година при Рома, а контрактът му приключва през 2022-а година.

„Ако трябва да ви кажа нещо за Лоренцо точно сега, то е, че искам да го поздравя за блестящата му форма. Той жъне плодовете на труда си на терена, а спекулациите за трансфер целят да го разсеят и смутят. Пелегрини мисли само за израстването си в Рома. Манчестър Юнайтед? Съжалявам, но финансовият аспект не интересува Лоренцо. Не очаква никакви преговори, като в това число фигурира и Манчестър Юнайтед”, сподели агентът Джампиеро Покета.

„Нормално е да има интерес към него, но той е щастлив в Рома и Рим. Когато дойде време да говорим за нов контракт, ще се обърнем към Мончи”, завърши Покета.