Рома е близо до привличането на Аркадиуш Милик, но сделката все още не може да се счита за сигурна. "Джалоросите" се разбраха с Наполи да платят 25 млн. евро за полския нападател, но самият той продължава да таи надежди да премине в Ювентус и това е причината да не е дал положителен отговор на офертата на Рома. 

Sky Sport Italia разкри подробности около преговорите между "вълците" и Наполи. 25-те милиона са разпределени по следния начин: 3 млн. ще бъдат платени веднага за взимането на Милик под наем, 15 млн. ще струва задължителното купуване поляка след края на сезона, а още 7 млн. ще отидат в касата на Наполи като лесно изпълними бонуси. Играчът пък трябва да парафира за 5 години, които ще му осигурят общо 22,5 млн. евро.

Милик отказа да поднови договора си с Наполи именно заради интереса от страна на Ювентус, но "бианконерите" предпочитат да вземат Един Джеко. Получава се така, че и трите замесени клуба чакат заветното "да" от Милик.

Рома няма да пусне Джеко преди да си осигури негов заместник, Андреа Пирло иска именно босненецът да подсили атаката на тима му, а Наполи разчита да вземе добри пари от продажбата на своя футболист.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.