Италианските медии през няколко часа променят становището си по отношение мераците на Рома към звездата на Лестър Сити Рияд Марез. Докато по-рано днес се появиха информации, че след отхвърлената оферта „джалоросите“ прекратяват преследването на алжиреца, сега той отново е на дневен ред.

В Лестър настояват: Няма оферти за Марез

Вестник „Кориере дела сера“ написа, че цената от 40 милиона евра, която „лисиците“ са поставили на 26-годишния Марез, е отказала Рома от по-нататъшни напъни. Сумата се струва твърде завишена на „римските вълци“, а Лестър не смята да отстъпва.

По тази причина „Кориере дела сера“ заяви, че клубът се е насочил към далеч по-евтин вариант като Самир Насри. Именно сегашният спортен директор на Рома – Мончи доведе французина под наем в Севиля.

Марез се договори с Рома, но Лестър още се дърпа

Според „Лего“ Рома далеч не се е оттеглил с подвита опашка. Столичаи планират да увеличат офертата, която бе отхвърлена. Сумата по нея наброяваше 23 милиона евро, а новото предложение ще бъде за 30 милиона. Много е вероятно то да е финалното, което „римските вълци“ ще поставят на масата.