Спортният директор на Рома Мончи довери за пореден път, че в канцелариите на римляните не е постъпвала оферта от никой отбор за вратаря Алисон Бекер.

Бразилският страж е свързван с трансфер в Ливърпул и Реал Мадрид през това лято, а Челси също е един от потенциалните отбори, които могат да прибегнат до услугите му, ако Тибо Куртоа напусне „Стамфорд Бридж”.

„Джалоросите” представиха официално Иван Маркано, а по време на представянето на защитника Мончи отговори на въпросите на медиите.

„Шансовете Алисон да ни напусна са същите, както са на Костас Манолас, Един Дзеко и Лоренцо Пелегрини. Същите шансове за някой, към който няма оферта. Ако някой дойде и ни предложи нещо, ние ще седнем да дискутираме с борда на директорите и ще обмислим. Алисон сега трябва да почине след Мондиала, на който игра и да се възстанови, тъй като го чака тежък сезон, както беше и миналият”, сподели Мончи.

„Рома е голям отбор и като всеки голям клуб гледа добри играчи, които могат да го подсилят. Има около 40 дни до края на трансферния прозорец. Хаким Зиеш и Доменико Берарди? Не мога да говоря за играчи, които не са наша собственост. Когато градиш един отбор, то ти винаги мислиш какво му липсва на този отбор. Това е времето, в което спортните директори трябва да заработят парите си. Имам няколко имена в мислите си, но няма да ви издам нищо”, довери Мончи.

В понеделник Рома обяви десетото си ново попълнение, а то бе вратарят Даниел Фузато.