Тимовете на Рома и Милан могат да си помогнат взаимно. Така поне се тълкуват трансферите, които се готвят и в двата клуба. „Вълците са готови да вземат при себе си крилото на „росонерите“ Сусо, а от Милан са склонни да привлекат нежелания вече от много фенове на Рома Ченгиз Юндер. И двамата футболисти не се наслаждават на добри дни в отборите си и евентуална сделка би била добре дошла. 

От Милан са се насочили към Юндер, тъй като смятат, че той може да помогне на отбора в много фази на играта. Друг плюс за младия турчин е, че той може да играе на няколко различни позиции и и шефовете на миланския гранд виждат в негово лице добра алтернатива за бъдещето. Сусо от своя страна рядко попада в плановете на мениджъра Стефано Пиоли, откакто специалистът промени тактическата постройка на тима.   

Към Сусо и Юндер търпението отдавна се изчерпа и  най-вероятно на подобна сделка всички ще бъдат доволни. Ако Рома и Милан стигнат до договорка, то сделката ще бъде под наем, с опция за закупуване през лятото.

Автор: Дидо Калинков