Тотнъм изглежда новият голям играч в битката за крилото на Рома Ченгиз Юндер. В италианските медии започнаха да цитират информация на британския „Мирър”, който твърди, че „шпорите” са предложили 54 милиона паунда (почти 60 милиона евро) за таланта.

21-годишният турчин явно запали истинска трансферна война, като се знае, че Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Арсенал и Барселона проявяват интерес. На този етап слуховете сочат, че някой измежду изброените ще опита всичко, за да отмъкне крилото още през януари.

На Апенините се мълви, че Рома би могъл да се окаже поставен в ситуация, която на практика ще го задължи да продаде някой от футболистите си за голяма сума. Към момента Юндер изглежда като най-конвертируемата опция, макар и да е сред любимците на феновете. Според публикуваните досега информации, Рома ще настоява за минимум 50 милиона евро. Това прави офертата на Тотнъм, стига такава наистина да има, доста привлекателна за италианския тим.

Турският национал струваше на „вълците” едва 13,4 милиона евро, когато беше привлечен от Истанбул Башакшехир. Дотук той има 11 гола в 42 официални мача за римляните.

Припомняме, че през лятото Тотнъм не осъществи нито един входящ трансфер.