Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев разкри какви са плановете му за следващ мач. Той е категоричен, че иска вече да се бие директно за световната титла и няма да прави повече елиминационни мачове, в които да рискува статута си на задължителен претендент за колана в IBF. 

Това означава, че той ще трябва да се бие с Анди Руис, който взе титлите на Антъни Джошуа, след като го просна в "Медисън Скуеър Гардън" в началото на юни. Мнозина очакваха преди задължителния мач с мексиканеца българинът да изиграе още една битка, по всяка вероятност с Тайсън Фюри, с когото са съотборници в Top Rank. Но плановете на Кобрата са различни. 

"Стига толкова чакане! Искам да се изправя срещу Анди Руис. Готов съм да се изправя срещу него във всяка една точка по света. Нека организираме такъв мач, аз съм изцяло готов за него", сподели Пулев пред изданието fightnews.com. 

Последният мач на Кобрата беше през март, когато победи Богдан Дину с нокаут. След това той целуна репортерката Джени Суши по устата и загуби лиценза си на територията на САЩ за четири месеца, но отново има право да се бие там. И затова се надява скоро отново да е на ринга, при това срещу Анди Руис в директен спор за световната титла.