Обединителната битка за всички световни титли в професионалния бокс между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър явно няма да се състои скоро. Това обяви една от големите риби сред промоутърите в бокса - Бари Хърн, баща на импресариото Еди Хърн, чиято агенция представлява интересите на британския боксьор. 

Кланът Хърн отдавна твърди, че води тежки преговори с хората на американеца за голямото зрелище на професионалния ринг. Но сега стана ясно, че те не дават никакъв резултат, защото Уайлдър е по-заинтригуван от провеждането на реванш с Тайсън Фюри. 

Нещо повече, двамата са готови да изиграят още цели два мача помежду си, защото първата им битка, която беше определена за най-великата през 2018 г., завърши наравно. И загубилият във втория мач със сигурност ще иска да има правото на нов реванш. Което слага Антъни Джошуа назад в плановете и на двамата. 

"Без съмнение бихме искали мач с Уайлдър на 13 април на "Уембли". Но въпреки напрегнатата комуникация, въпреки разменените мейли и телефонни обаждания, нямаме абсолютно никакъв напредък. Предлагаме на този човек не просто пари, предлагаме му да вземе повече, отколкото някога е виждал през живота си."

"Той обаче не дава никакъв отговор и явно не иска толкова отчаяно битка с Антъни, както се изкарва. Доколкото знам, сега се преговаря с лагера на Тайсън Фюри за още един или два мача, така че ще се наложи да изчакаме", сподели Бари Хърн. 

Това отваря вратата за мач между Антъни Джошуа с Кубрат Пулев в края на 2019 г. като една от трите защити на световните си титли, които британският боксьор планира за настоящата година заради невъзможността да се срещне с Уайлдър или Фюри.