Футболистът на Рома Раджа Наинголан изрази задоволството си от успеха с 4:1 над Фиорентина и обясни своя спор със съотборника си Костас Манолас в края на мача.

"Подобряваме се от мач на мач. Изучихме мача внимателно и доминирахме над Фиорентина по всички показатели. Сега сме по-стегнати като отбор, допускаме по-малко голове и покриваме терена по-добре. Това е по-малко изморително."

"Играчите, които пристигнаха през януари, помагат, а Лучано Спалети работи върху движението ни в защита и ни направи по-организирани в тактическо отношение."

"За нас всичко е положително и трябва да продължим да се подобряваме, за да поставим другите под напрежение."

"Какви са амбициите ни? Трябва да играем нашата игра и да продължаваме да побеждаваме, а да се надяваме, че другите ще грешат."

В последните минути Наинголан получи жълт картон за избутване на стената при изпълнение на пряк свободен удар от Франческо Тоти. Това доведе до разпален спор с Манолас, който продължи и след края на мача.

"За съжаление в един отбор тези малки неща могат да се случат понякога. Получих глупав жълт картон, но не направих нищо и смятах, че е пресилено решение."

"Той (Манолас) ми каза, че съм глупав, но вече го знаех. Изяснихме се, всичко е наред."